Μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα βρέθηκε γυναίκα η οποία εντόπισε νεκρό σκυλί το οποίο φαίνεται να κάηκε από αρρωστημένα μυαλά. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ένα τέτοιο περιστατικό στην εν λόγω περιοχή.

Σύμφωνα με την μαρτυρία φιλόζωης στην εκπομπή του OMEGA, «Ενημέρωση Τώρα», το 2018 εντόπισε στην περιοχή του Καρνάγιου άλλο σκυλί σχεδόν αποτεφρωμένο, με κομμένα τα αυτιά και τα άκρα του.

Η ίδια είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της νεκροψίας.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή, ο Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, Χριστόδουλος Πίπης ανέφερε ότι οι υπηρεσίες είναι υπεύθυνες για τη διεξαγωγή της νεκροψίας, το αποτέλεσμα της οποίας κοινοποιείτε στην αστυνομία, για σκοπούς υποβοήθησης της έρευνας που διεξάγεται.

Το ίδιο θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση.

Εντούτοις σε παρατήρηση ότι και στην πρώτη περίπτωση, δεν υπήρξε μέχρι στιγμής κανένα αποτέλεσμα ή ενημέρωση ως προς το αποτέλεσμα της διερεύνησης, ο διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, παρέπεμψε στην αστυνομία για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OMEGA, στην περιοχή Καρνάγιο γίνεται παράνομα και ρίψη πυροτεχνημάτων, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν προσήχθη ενώπιον της δικαιοσύνης.