Θα θέλατε ποτέ να ξυπνήσετε με θαλάσσιους ίππους και τίγρεις; 

Στο Pairi Daiza Resort, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό. Για τρίτη συνεχή χρονιά το  ξενοδοχείο Pairi Daiza ψηφίστηκε το “ Καλύτερο Ζωολογικό Πάρκο στην Ευρώπη 2020”, στα βραβεία Diamond Theme Park.

Βρίσκεται περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από τις Βρυξέλλες ( Βέλγιο) στη Brugelette.

Όσοι αποφασίσουν να μείνουν στο ξενοδοχείο μια νύχτα μπορούν να επιλέξουν στο “Land of the Cold” με θέα τις αρκούδες και τους λύκους ή στο “Polar Bear House” με υποβρύχια θέα τα ζώα.  Οι διαμονές στο “Land of the Cold”, αναδεικνύουν το συναίσθημα της ανάπαυσης σε ένα σπήλαιο χιονιού, με ένα γυάλινο παράθυρο που μπορείτε να κοιτάξετε απευθείας το υδάτινο βιότοπο του θαλάσσιου ίππου. Στα δωμάτια του “Polar Bear House” προσφέρουν την επιλογή να κοιτάτε τις λευκές αρκούδες πάνω στο έδαφος ή στο νερό.Το θέρετρο προσφέρει 100 δωμάτια με οκτώ διαφορετικά θέματα. Στα δωμάτια μπορείτε να δείτε όλη την άγρια φύση με τα θαλάσσια λιοντάρια, τίγρεις της Σιβηρίας, πιγκουίνους, πολικές αρκούδες και ίππους.

Η διαμονή περιλαμβάνει 24ωρη πρόσβαση στο πάρκο εντός της περιοχής, πρωινό και δείπνο και διαδίκτυο. Το κόστος ξεκινά από 129 ευρώ την νύχτα για ένα άτομο.

 Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού το θέρετρο έχει δημιουργήσει μέτρα προστασίας όπως η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις μεταξύ τους  για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.