Καλεσμένος στον Radio Sports 1 ήταν το μεσημέρι ο Λώρης Κυριάκου. Οι τοποθετήσεις του προέδρου του Σωματείου Ομόνοια…

“Όταν αναλάμβανε ο κ. Παπασταύρου, η Ομόνοια ήταν ίσως στα χειρότερα της. Ήταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και βλέπουμε μετά από δύο χρόνια να αρχίσαμε να χτίζουμε την ομάδα από όλες τις απόψεις. Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Τσάμπιονς Λιγκ και να έχει μια καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Διεκδικούσε και τους δυο τίτλους. Ο κ. Παπασταύρου έχει προσφέρει αρκετά αλλά θα προσφέρει ακόμα περισσότερα”.

“Αναφέρθηκε χθες στην ανακατασκευή του Ηλίας Πούλλος με στόχο να φιλοξενούμε και ξένες ομάδες. Έχουν γίνει οι κοστολογήσεις και περιμένουμε τις άδειες. Μετά θα συναντηθούμε με τον ΚΟΑ γιατί δικαιούμαστε κάποιες χορηγίες. Θα κατεδαφιστούν όλα”.

“Έχει αποδείξει ότι δεν μιλά πολύ, είναι ο άνθρωπος των έργων. Έχει επαγγελματίες σε όλα τα πόστα και πιστεύω η Ομόνοια θα πάει καλύτερα στο μέλλον”.

“Πρώτο στόχος είναι η στελέχωση της ομάδας και δεύτερος στόχος το Ηλίας Πούλλος. Βεβαίως έχουμε στο μυαλό μας και το νέο γήπεδο, είχαμε προσπαθήσει με την Τράπεζα Κύπρου να συζητήσουμε το θέμα ‘Χαλεπιανές’ αλλά δεν βρήκαμε και τόση ανταπόκριση”.

“Ο κ. Παπασταύρου είναι επενδυτής και οποιοσδήποτε επενδύει εκατομμύρια θέλει σε κάποια στιγμή να πάρει το ανάλογο πίσω. Εγώ δεν ξέρω κάποιο που ανακατεύτηκε με το ποδόσφαιρο και έβγαλε κέρδος. Το έχει συνειδητοποιήσει και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να δώσει στον κόσμο της Ομόνοιας και όχι να πάρει”.

“Το 2018 ήμασταν στα 18.5 εκατομμύρια χρέος, τώρα είμαστε στα 14.5. Σε δυο χρόνια να μειώσεις το χρέος κατά δυο εκατομμύρια δεν είναι το πιο εύκολο”

“Έχει χρόνια να δω τον Ομονοιάτη να πηγαίνει στο γήπεδο και από το παράθυρο να κρέμεται το κασκόλ της Ομόνοιας και να παίζει ο ύμνος. Δώσαμε την περηφάνια του Ομονοιάτη πίσω. Αυτό ήθελα και είμαι πολύ ικανοποιημένος”

“Ομόνοια δεν είναι ποδόσφαιρο. Πρωταγωνιστεί και στα άλλα τμήματα. Πέρσι στα άλλα τμήματα πήραμε τους περισσότερους τίτλους της ιστορίας μας μέσα σε μια χρονιά”.

“Δεν μπορεί να έρθει τώρα στην Κύπρο ο κ. Παπασταύρου με τα μέτρα που υπάρχουν. Περιμένουμε να το επιτρέψουν οι καταστάσεις και με την πρώτη ευκαιρία θα έρθει”.

“Μέχρι και ο ΠτΔ μίλησε για όσα συμβαίνουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος μίλησε για στάβλο του Αυγεία. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να καθαρίσει ο στάβλος”.

“Είδαμε τραγελαφικά πράγματα σε κάποια παιχνίδια. Είδαμε τα λάθη της διαιτησίας. Ας αποδείξουν οι Κύπριοι διαιτητές στον κόσμο ότι μπορούν και θέλουν. Υπάρχουν και διαιτητές που δεν θέλουν. Ας δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και δεν θα θέλει κανένας ξένους διαιτητές”.

“Εμείς από την αρχή είπαμε ότι θέλουμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Βάλαμε σαν όρο ότι πρέπει να συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές γιατί είδαμε τι έγινε προηγουμένως”.