Ο παλαίμαχος  ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Αντρέας Γιατρού ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “12 και ΓΚΟΛ” του Radio Sports 1. Ανάμεσα σε όλα είπε… 

-“Ήταν λανθασμένη διακοπή. Έπρεπε να παιχτούν τα παιχνίδια. Θεωρώ όμως δεν τους άφηνε επιλογή η γνώμη των ειδικών σε περίπτωση κρούσματος σε ομάδα. Μας έλειψε όμως πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Θα ήταν καλύτερο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα” 

-“Πριν την διακοπή, η Ομόνοια είχε τις περισσότερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα όμως με την επανέναρξη. Αν συνέχιζε όπως ήταν πριν την διακοπή, η Ομόνοια θα ήταν πρωταθλήτρια” 

-“Είναι και το οικονομικό κομμάτι όσον αφορά την διακοπή. Αν δεν ήταν τα συμβόλαια των παικτών το πρωτάθλημα θα συνεχιζόταν” 

-“Θεωρώ η πιο αδικημένη ομάδα με την διαιτησία ήταν η Ομόνοια. Υπήρχε μια σοβαρή προκατάληψη. Δικαιώνεται η Ομόνοια να θέλει ξένους διαιτητές”

-“Είναι δύσκολο να μπει σε ομίλους του CL η Ομόνοια. Θα γίνει όμως μια μεγάλη προσπάθεια. Το αρνητικό είναι το θέμα των φιλάθλων. Διότι η Ομόνοια με τον κόσμο αποκτά μεγάλη δυναμική. Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι διψασμένος. Θα γέμιζε το γήπεδο. Δεν ξέρουμε όμως τα δεδομένα”