Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Κώστας Πέτσας μιλώντας στο Radio Sports1 και τον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα, αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Τα κυριότερα σημεία όσων ανέφερε:

“Δεν μπορώ να πω ότι το χάρηκα όσο ήθελα, προτιμούσα ο τίτλος να κριθεί στο γήπεδο. Όμως είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου θα πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το χρειαζόμασταν εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. 

Ξεχώρισαν δύο πράγματα στην Ομόνοια. Η εμφάνιση της ομάδας και η εμφάνιση του κόσμου. Η εμφάνιση του κόσμου ήταν κάτι το μοναδικό.

Η αδικημένη της διακοπής είναι η Ομόνοια. Είχε εξαιρετική φόρμα, κέρδισε την ΑΕΛ στο Τσίρειο, μια πολύ δύσκολη έδρα.

Όπως φάνηκε με το πρωτόκολλο, δεν υπήρχε τρόπος να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Να μην φτύνω εγώ στο γήπεδο; Θυμάμαι περπατούσα και έφτυνα. Ή να μην έχεις αποδυτήρια κτλ.

Αν δεν ήταν η Ομόνοια πρώτη θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Είναι μια δική μου άποψη και το αφήνω μέχρι εδώ. Μπορεί να είχαμε πρωταθλητή ένα μήνα πριν.

Εγώ καταλαβαίνω την θέση της Ανόρθωσης, έμεινε πιστή και έδειξε στον κόσμο της ότι θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αλλά και η Ομόνοια να ψήφιζε υπέρ της επανέναρξης, θα ήταν 15-3, δεν θα άλλαζε κάτι”.